Webnyelv – kapcsolat

Webnyelv – kapcsolat

Érdemes ezt az oldalt végig elolvasni!
Kapcsolat: Az oldal szerkesztője, Bodnár Tamás elérhető:

kapcsolat

kapcsolat

Várom a weboldallal és a nyelvekkel kapcsolatos kérdéseket, kiegészítéseket, ötleteket. Üzeneteket a bejegyzések utáni kommentekbe is lehet írni. Ha egy magyarázat az oldalon nem teljesen világos, esetleg hibát, elírást találnál, vagy van olyan téma, amiről szívesen olvasnál, e-mailben vagy az oldalon kommentben is jelezheted. A magyarázatok végén található feladatok megoldását e-mailben el lehet küldeni és kijavítva visszaküldöm, ahogy időm engedi.
Idegen nyelvek nyelvtanával, nyelvtanulással és a weboldallal kapcsolatban minden kérdésre válaszolok. Azonban egyéb kérdésekre, kérésekre (pl. fordítással kapcsolatban) nem biztos, hogy van kapacitásom válaszolni.
Ha jól beszélsz egy ritkább nyelven és úgy gondolod, szívesen írnál magyarázatokat hozzá az oldalra, várom megkeresésed!

A bejegyzések után kommentekben kérdések, megjegyzések írhatók. Ezek nem jelennek meg azonnal, csak jóváhagyásomra. Erre általában nem kell sokat várni, legtöbbször még aznap vagy másnap megjelenik a komment és rá a válasz is, néhány ritka esettől eltekintve (pl. szabadság, összetett kérdés, hiba a rendszerben). Előfordulhat, hogy karbantartás miatt a kommentelési lehetőség ideiglenesen ki van kapcsolva. Ezt általában legkésőbb másnapra visszakapcsoljuk. E-mailt ilyenkor is lehet írni.

Ritkán előfordulhat, hogy a Webnyelv vagy egyes részei nem érhetők el, és a böngésző hibaüzenetet ad. Ez is jobb esetben rövid időn belül, legkésőbb másnapra helyre áll.

Itt is megtalálható vagyok: A Webnyelv Facebook oldala

A török nyelvről szóló rész szerzője a hristfor (kukac) inbox.ru címen érhető el.

Mindenkinek eredményes nyelvtanulást, hasznos böngészést az oldalon!

2 komment:

 1. március 27, 2019

  Dénes Ferenc Válasz

  Tisztelt Bodnár Tamás.
  6 éve vagyok a nyeltanulás menthetetlen szerelmese, ám csak most találtam rá a webnyelv.hu-ra.
  Gondolom a számtalan dícséret helyett inkább a kritikára vágysz az oldal javítása érdekében…
  Ám fogadd elismerésem!
  Sok tanulással eltöltött évvel a hátam mögött merem állítani, hogy nagyon nehéz érthetö, és befogadható magyarázatokkal bíró tananyagot találni. (Ritka nyelvek esetén kb.lehetetlen).
  Nálatok megtaláltam.
  Köszönöm.
  Dénes Ferenc.

  • március 27, 2019

   Bodnár Tamás, webnyelv Válasz

   Tisztelt Dénes Ferenc! Örülök, ha hasznosnak találja az oldalt! Nekem is a nyelvek, nyelvtanulás az egyik hobbim, ezért is szerkesztem ezt az oldalt. Érdekelne, milyen nyelveket tanult eddig és mik a tapasztalatai nyelvtanulás terén. Írhatna esetleg emailt, ha van kedve egy kis tapasztalatcseréhez!
   Üdvözlettel: Tamás

Kérdésed, észrevételed van?
Írj kommentet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.