Humor – fontos e-mailcímek

E-mail
E-mail?
Mail-e?
Vagy mégsem?

Itt vicces (?), valótlan e-mail címekben lehet gyönyörködni. Ez valószínűleg nem vicces, hanem inkább fájdalmas, de talán valaki mégis jót szórakozhat rajta.
Ennek az egésznek csupán egy célja van: mint mindenki, én is utálom, amikor kéretlen levél érkezik postaládámba, megy is a spamek közé. De  honnan tudják az e-mail címemet ezek a spamküldők? Az a módszerük, hogy bizonyos programokkal a netet pásztázzák, végignéznek weboldalakat, és ha ott e-mail címet találnak, azt begyűjtik, majd ezekre a címekre küldik a reklámjaikat. Ez eléggé elítélendő, megvetendő dolog, mert ezzel csak bosszantják a sok embert, akik ezeket a reklámleveleket megkapják. Ezért úgy döntöttem, kitolok ezekkel a reklámlevélküldőkkel, és telerakom ezt a posztot valótlan e-mail címekkel. Így ha idetéved egy e-mail gyűjtő program, ezeket mind begyűjti, és még meg is veregeti a saját vállát, hogy milyen sok e-mail címet sikerült összeszednie. Ezzel az ártatlan felhasználóknak is jót teszek, mert ezekre a valótlan címekre fognak elmenni a reklámok a valódi emberek címei helyett, akik csak bosszankodnának miatta.
Más is, aki teheti, tegyen valótlan e-mail címeket a weboldalára, így nagyobb az esély, hogy oda fog elmenni a reklámlevél, nem nekünk.

Viccen kívül, ami tényleg fontos! E-mail címünket ne tegyük ki weboldalra felismerhető formában! Tehát a mezes.b.odon@honeymail.hu formátumot kerüljük, mert azonnal lecsapnak rá a reklám küldése céljából címeket gyűjtögető programok. Helyette használjuk például a mezes.b.odon [kukac] honeymail [ponty] hu vagy valami nehezebben beazonosítható formátumot. Talán ma már a [kukac] és a [ponty] szövegeket is felismerik az e-mailcím gyűjtő programok, így legyünk kreatívak! Internetes fórumokon, oldalakon kommentekben, hozzászólásokban ne írjuk le azonnal felismerhető formában e-mail címünket! Egy megoldás még, ha képként jelenítjük meg a weben az e-mail címet, de állítólag már erre is le tudnak csapni a reklámszakemberek programjai. Kreativitás mindenek előtt!

Következzenek tehát a fontos e-mail címek:

vi.lenin@mauzoleum.ru
m.gorbacsov@kreml.parlamenty.duma.ru
brumimaci@nagyerdo.budapestemellett.hu
einstein.a@relativitat.theorie.department.universitat.de
wa.mozart@musikkonservatorie.de
michaeljackson@orokvadaszmezok.net
giliszta@foldalattijaratok.org
qkac@foldturomail.com
sandor.petofi@ifjak.nemzetnet.hu
nincsilyencim@hehehe.hahaha.huhuhu.hu
magyarorszag@eunion.earth.betagalaxys.cim
sajt@elementali.org
biztositekpiszkalo@aramszu.net
csunyaszorny@cyb.org
svedishcouncil@göteb.org
nincskukac@eltuntakuka.com
nincshely@eltuntakibu.com
radnoti@eroltetettme.net
imadkozzunk@hogylegyenke.net
horror@rette.net
gyurcsany.ferenc@elcurt.uk
szellem@huhuhuuuu.hu
kukac@kuk.ac

Kérdésed, észrevételed van?
Írj kommentet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.